Hepp! Helena duschar och jag kollar bloggar, man vill ju inte riskera att missa ifall det hänt något skitintressant i en helt främmande persons liv liksom.
I alla fall, vi ska ut ikväll. Ja, ni hörde rätt, min –typ– tredje utekväll i Malmoe sedan jag flyttade hit i oktober. Jag borde ha stryk.

Nu är hon färdig där inne så jag ska väl korka upp vinet. Jag hatar att öppna vinflaskor för korken går ALLTID av, det slår liksom aldrig fel. Men nu har vi fått en vinöppnare a´la Star Trek av Tobes morsa, så det är plättlätt att få ur korken. Eller ja, det tar typ 60 poäng vinöppnarteknik på högskolan innan man fattar hur den är konstruerad, men sen är det nemas problemas.
Skit samma för min del, jag ska dricka trefemmor eftersom jag har en smula skallebank som kommer utvecklas till migrän efter ett glas rött och eftersom en dos Eez kostar 79 spänn (Sandra, jag vet att jag är skyldig dig pengar!) så dricker jag folköl istället.
Back in the old days på Storbyn liksom. Fast jag dricker i alla fall Heiniken och inte Björnebryg så lite mognare smak har jag allt fått.

3 reaktioner till “Utgång

  1. Hej! Hade ju glömt bort de där pengarna;) Hoppas ni hade kul iaf… Kommer du vara ngt på kluben i veckan el du jobbar hela tiden?Kram

  2. Hej Mirre!Kul att ses igår även om det bara blev lite. Jag ska fan hålla mig till folkisar i framtiden också. Eller utspätt vin. Skulle mest säga att jag är glad att du ringde, vilken tajming! Kraaaam

Kommentera