Det regnar. Vädret är inte bara snällt mot 42:orna. I två dagar har väderprognosen sagt REGN! REGN! REGN! men här på fältet har det varit sol. Skumt. Idag skulle det bli sol. Det regnar. Thank god for trådlöst internet i klubbstugan.
Jag har packat 50 skärmar på två dagar och mina fingrar gör så ont, så ont.
Gårdagskvällen spenderades i Helenas lilla asmysiga stuga med 42:orna, Kikki, Jeanettan, Ullet, Jonathan, Norre, Ilkka och Annika. Vi åt tacos och marängswiss, Jeanettan klämde på min rygg och rumpa och sa att jag borde boka minst två timmar på hennes massagestudio för att få bukt med det onda.

På fredag börjar jag jobba & herregud vad skönt det ska bli. Det är jobbigt att ha sommarlov! I och för sig har det varit ett sjukt nice sommarlov, men ändå. Det känns lagom att komma tillbaks till Kvällan nu. Ska sätta mig ner och knåpa ihop ett CV nu, sen ska det sökas jobb.

Kommentera