Ramona var snygg som fan i sin mustasch!


Systrarna Nilsson var lika som bär som vanligt.


Blivande fru Burström var drop dead gorgeous i sina lååånga ögonfransar.


Tobe fick jordgubbstårta som Dan och Elin gjort…


…och senare på kvällen fick han en till tårta av Panzar och Henke som kärleksfullt tryckte ner hans ansikte i den…


…och sedan fick dom igen!


Carolina gjorde sin snyggaste min för kameran.

Vi hoppade från helikopter! Såååå jävla ball!

Helena hade växt fast i vattenpipan.

Sedan var det heliumkaraoke på kvällen. Ni ser min lilla skalle nere till höger, begravd i sopsäcken som vi fyllde med helium.

Efter ett tag skippade vi heliumet och bara skrek och gapade av hjärtans lust utan en tanke på hur det lät. Jag förstår vad Anna B menade när hon hemkommen från Tokyo mailade ut att ”karaoke är mitt enda sanna intresse”. Det var länge sedan jag var så i gasen! Klockan hann bli 6:30 innan jag kom i säng.

Kommentera