Hade velat slänga in en video som på något vis kunde förmedla svettkänslan från i onsdags, men låter djudkvalitet gå före och plockar Dynamit från ett helt annat tillfälle.
Jag är fortfarande euforisk.

4 reaktioner till “Timbuktu – igen

  1. Hallå där.Vilken härlig sida!Googlade fram din blogg efter att jag träffat din mor i påskas som berättade om din blogg och vart du är i världen.Du skriver så härligt och den livfulla Miriam lyser verkligen igenom. Ha det så bra och Glad midsommar!Hälsningar Anne-Sofie Svndsen (fd. Björklund)

  2. hallååå bruden. igår blev jag utskälld av polishundar. idag har jag varit förkyld och tagit bildbyline trots ful frisyr. Hoppas allt bra krammmmm

  3. Jag älskar också Timbuktu. Han är lovely. När jag såg honom för några år sedan så blev jag alldeles hes.

Kommentera