Jag vaknade i morse, slängde ett öga i spegeln och blev glad.
Höh? Det är inte så ofta det händer.
Men trots att jag var trött som satan var mitt krull väldans morgonpiggt och jag kände typ att ”hell yeah, min personlighet kräver ett hår som står åt alla håll”.

Ikväll åker vi till klubben och sen ska jag jobba lördag natt (woohoo!) och sen ska jag tillbaks till klubben, installera mig i husvagnen och ha så jävlasupersjuktmegakul i en vecka.

Som det ser ut nu så kommer flyttlasset gå till Sthlm i september. Kanske. Eventuellt. Förmodligen.
Citat från Stora tidningen: ”Om du gör bra ifrån dig i sommar så finns det säkert något för dig hos oss i höst”.
Och lägenheten vid Zinken kan vi flytta in i 1 september. Till 99%.
Citat Ronge: Jag ska göra rundan i landsorten. Dessutom gillar jag inte Stockholm, så lägenheten är din om du vill ha den”.
Anyway, det kommer komma massa sthlms-folk till klubben under midsommar och det här är ju ett bra sätt att lära känna lite mer folk. Inte för att jag inte känner folk i Sthlm, men det kunde ju vara kul med lite nya ansikten.

En reaktion till “Tillbaks på Öland

  1. Men älskade Mirijam! Du får inte flytta till Stockholm – min favoritgranne som jag inte ens hunnit bo granne med ännu. Ok, fair enough. Jag kanske inte ska snacka. Drog till Sydney när ni flyttade in. Just det ja, det var ju jag. Men ändå. Kommer att sakna dig massor i Malmö om du flyttar, och Tobe med! Och på klubben! Stanna, stanna! Förresten. Sade jag grattis till jobbet? : )

Kommentera