Ok. Jag har nyss ägnat de senaste 14 timmarna åt vår eminenta klubbtidning. Jag älskar att redigera, det är så sanslöst roligt att göra en hel tidning alldeles själv! Och jättemånga fick eld i arslan på slutet, de åtta sidorna jag planerat för blev hela 16 stycken när det var klart. Nice!

Om sex timmar kommer jag parkera min otränade bakdel på en buss söderut. Jag har en tid hos frissan kl 13 och vid 17-tiden kommer jag antingen ha ett coolt afroburr eller se ut som Bruce Willis. Den som lever får se.

Oh, lala, så fin jag blir…

En reaktion till “Krulltott + tidning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s