Jo, det var ju dags att svänga sina lurviga på himlavalvet i helgen.
Förr om åren har det varit mars, minusrader och snö när första liften lyft, i år var det Värmeböljan med stort V som härjade och jag svettade ihjäl till typ 1600 meter, då det blev en lite behagligare temperatur i planet.
Anyway, jag och Carolina var grymmast, trots att jag inte hoppat sedan slutet på september. Bildbevis på detta kommer ikväll när hon fått tummen ur och mailat lite bilder. Jag landade så fint och mjukt fem meter från krysset med Ullis grejer (TACK! vännen) och kände mig allmänt nöjd. Blev bara två hopp på lördagen och 0 igår, eftersom jag hellre spar på krutet tills midsommarveckan! Packade några tandem så hela kalaset gick på typ plus/minus noll.
Gött.
Hade midsommarmöte också, det kändes kalasbra! Hela den veckan kommer bli totalt vansinnig, med cirka 300 hoppare från hela landet, en mekanisk tjur, sumobrottardräkter, bungeejump, helikopterhoppning, heliumkaraoke, skumtält och mycket mycket mer.
Ser verkligen fram emot det!

3 reaktioner till “Årsförsta, midsommarstress och hetta

  1. Tjoho de kommer verkligen bli årets festvecka.. Man borde kanske ta semester även vecka 26 för att återhämta sig!! =) Ses snart Vännen.. Puss

  2. Då har vi lika många hopp i år fast du lär dra ifrån massor 🙂Hade en SKIT bra helg! Gytt att lilleman gillar att bo i husvagn, lyssna på HÖG musik och vara naken:)

Kommentera