Nu när jag har kommit igång med min träning och dessutom är stadgad heterosambo, modeintresserad och allmänt pank, spanar jag automatiskt in en jävla massa snygga bruttor när jag är ute.
Och inte bara ute på krogen (eller, verkligen inte på krogen, för där är jag aldrig) utan allmänt utomhus.
I Bulgarien låg jag på stranden och kollade in snygga bikinis och brudarna i dem,”Oj, döh, Tobe, kolla in hennes mage, sån vill jag ha! Och henne då, kolla! Så vill jag se ut!”
Igår såg jag sjukt många pretty womans nere på stan och när jag och Julia satt på Debaser så gick det förbi en hel del schyssta byxor, frisyrer och klänningar på Parkgatan.
Lina har gjort en klockren iaktagelse angående svenskor i leggings, men trots leggingshysterin vågar vissa faktiskt sticka ut ur mängden och gå barbenta.
Jag tycker att leggings är rätt snyggt och inhandlade faktiskt ett 2-pack på H&M i våras, jag har dock aldrig använt dom. Jag vet inte varför jag inte gjorde det innan och nu är jag så brun om bena (precis som det ska va och därför vill jag sjunga att sommaren är bra) att jag gärna går runt barbent.

Nej, trots att träningsvärken fortfarande inte släppt måste jag nog ut och springa lite, annars kommer jag aldrig se ut som bruden i solstolen bredvid mig på Sunny Beach.

Kommentera