Ok, tack så mycket för alla icke existerande förslag på resor ni kom med.
Men – som ni alla vet – själv är bäste dräng och denna dräng med partner kommer imorgon bitti sitta på ett plan ner till Bulgarien.
Det var ingen lätt match att hitta en bra resa, vi tänkte ha is i magen och vänta in i det sista men när datorn plingade igång i morse var det hyfsat rensat bland sista minuten-alternativen.
Ett par resor till Kreta och Lefkas fanns typ allt som fanns kvar. Bajs, tänkte jag och kollade vädret i den grekiska övärlden: regn och +21 grader.
”Det är fan varmare på Ribban” tänkte jag panikslaget och började ringa runt. Två timmar senare hade någon ångrat sin Bulgarienresa och vi fick den för typ 1 800 spänn/pers inkl. transfer, mat på flyget och tåg tur och retur Kastrup. Tjoho!
Tobe var mer sugen på Grekland men jag övertalade honom om att +28 och sol är att föredra framför +21 och regn.

Det enda som grumlar exalteringen lite är att vi missar finaste lille Jonathans dop imorgon, men vi får ha ett eget litet dopkalas senare.
Alternativet var att inte komma iväg förrens på onsdag och då hade Tobe fått det körigt med ett jobb han ska göra på Öland. Trist.

2 reaktioner till “Bulgaria, twelve points!

  1. Vi tycker åxå det är tråkigt att ni inte kan komma 🙁 men men vi får ta igen det i sommar. Ha en skön vistelse i värmen!Kramar // u&j

  2. Va kul, hoppas ni får fint väder 😀 Själv åker jag och min sambo till tukiet 2 veckor, tåget går inatt så de ska bli riktigt härligt 🙂

Kommentera