Fick examenspresent av Tobe, en sista minuten till solen!
”Du kan behöva vila upp dig lite” skrev han i ett kärlekskort som hade en galen bulldog på utsidan.
Å, vad underbart! Grekland, Bulgarien, Kroatien, vart ska vi?
Tips mottages tacksamt!

2 reaktioner till “Iiiiiii!

  1. Tjoho!Vilken present hörru du. När ska ni åka, nu på en gång? Grekland är ju suveränt fint. Hitta en ö där ni kan fly turistträngseln och istället se vardagslivet, käka den underbara maten (massa vegetariskt), bada i havet och insupa kulturen och naturen. Förresten, för Greklandstips, kolla in denna sida: http://www.kalimera.nu. Hm. This means you guys will have a nicer tan than me when I get back! : ) Jag kommer att vara blek! Nu är det nämligen höst på väg att bli vinter här, och det blåser lite för kallt för att stranden ska locka.

  2. Jag har sagt det innan o jag säger det igen, -du har världens bästa pojkvän:)Kram tjejen!

Kommentera