Nu är skolan slut. Utan den blomstertid, men med tal från gripen lärare som redan saknade oss och önskade att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar. Detsamma.
Det känns konstigt att det är slut. Jätteskumt. För bara ett år sedan önskade jag inget högre än att jag skulle komma in på skolan, och nu är jag klar. Dessutom är jag tillfrågad om jag vill komma och hålla InDesign-kurs för eleverna nästa år.
När det kommit före detta elever till klassen för att hålla föredrag och kurser så har jag tänkt att det är dom som är lyckade, dom som inte bara lyckades få jobb utan även gör sitt jobb så bra att vi ska lära oss av dom. Dom som en gång var som vi i klassen. Nu känner jag mig som en av de lyckade.

Får se om all egoboosting under året varit befogad. Jag kanske är en tafflig medelmåtta som efter mitt sommarvik på KvP kommer gå arbetslös resten av livet. Fast det känns inte så.

En reaktion till “Färdig!

  1. Svårt att se dig som en tafflig arbetslös råtta! Det skulle du inte acceptera;) Grattis kära fröken!

Kommentera