Din vuxenpoäng är: 20.7

Din ålder borde vara 38.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Tips på saker att göra för att få mindre poäng

 • Börja drick öl.
 • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
 • Flytta ihop med några kompisar.
 • Ge dina krukväxter till grannen.
 • Sälj din bil, det är omiljäövänligt.

8 reaktioner till “Vad i helvete?

 1. 27,6 fick jag som är 6 år äldre och har kid och allt 😉 Puss och Kram // u & j

 2. Haha, jag e bara 17,3 enligt dom.. Fick tips på hur jag skulle öka min ålder: Köpa bil. Köpa hus. Åka till Kina Anordna vinprovning för dina vänner. Börja dricka Gourmetkaffe. Skaffa barn Fixa dig ett riktigt jobb. Gift dig Fixa ett ICA-kort, det är smidigt och du spar pengar. Ska de vara så här?? =)

 3. Oj, man kan ju undra hur mkt det där testet kan stämma, jag fick 19 nånting o min ålder var 36, rätt orimligt tycker jag, ha ha… Kram gumman!

 4. Vilken ung morsa du har 21,4 vuxenpoäng ålder 40,5 Inte illa pinkat för en 50-åring. Eller har jag inte vuxit upp?

 5. Hhaha! min egentliga ålder är 28,1. Är nästan normal – till och med lite yngre.

 6. Mirre vad kul att vi ska grilla blåbär tillsammans imorgon!Men: när ska du skicka alla snygga bilder på mig till mig? Både Lovisas + de du tog i Skurup. På din inrådan måste jag ha ny bild på bloggen.Ses imorrn! Utrustade med frågor upp till tänderna.

Kommentera