Jag är så jävla lat, Erika kan ta varenda pokal, guldmedalj och diplom i hela världen, för jag kommer aldrig komma ikapp med stegen. Att jobba 19-04 och gå i skolan 10-16 gör en minst sagt tärd.

Stegen har de senaste dagarna sett ut så här:
Fredag: 11943 st, ingen anmärkning med andra ord.
Lördag: 4922 st (hrrm…)
Söndag: 3607 st (det går utför)
Måndag + i dag: 9278 st. Gaah!
Dessutom är det den 9:e i dag och jag har denna månad varit på gymmet 0 gånger. Duktigt va?

Men, men, nu ska jag bara layoutchefa färdigt en tidning, göra en intervju, skriva ett personporträtt på ca 10 000 tecken (jo, på riktigt!) åka till Sthlm på bröllop (och kanske anställningsintervju…) vara med på testdagen i Skurup, förhoppningsvis packa lite fallskärm, ha genomgång av tabloiden, distribuera den och jobba fyra nätter så är det sommarlov sen. Om två veckor.
Puh.

En reaktion till “Kom igen Mirijam kom igen!

  1. vill bara meddela att jag KÄMPAR som ett djur men långa skoldagar och långa internettider gör att det bara inte går. Idag har jag gått extra mycket OCH sprungit 5 km i pilis. Summa: 9000 steg. Är det något fel på den lille räknaren kanske? Vi kan väl säga så iallafall..?

Kommentera