Jag och Tobe ska ju till Fjollträsk på bröllop om sisådär tre veckor och våndan numero uno har ju varit att hitta en snygg klänning. En fin (men inte för fin) klänning som jag kan ha en miljard andra gånger på andra tillställningar.
Brölopets dresscode = kavaj = stor valfrihet.
Och tro det eller ej men i dag hittade jag tamejfan Klänningen med stort K på Vero Moda av alla ställen. Och! Kolla priset: 359,50:-, typ exakt vad min plånbok kunde klara av utan att självantända och förvandlas till aska i ren protest.
Och Klänningen är helt jävla fantastisk! Det är inte ofta man blir glad av att se sig själv i en provrumsspegel men jag ser fan ut som a million bucks i den här trasan!

Tata! (Ignorera frippan tack.)

Nu ska jag duscha och promenixa mina 2225 steg till jobbet.

6 reaktioner till “Dressed för success

  1. Hello darling!! Så stilig damen är!! Visst e den fin ja:) Säljer ju den på mitt jobb!! Puss Ida

  2. snygg!!Köpte en fin fin klänning igår. Hm, jag kanske skall ta på mig den ikväll.. Vi får se!Well, well…Ni borde komma till ekerö för midsommar!

  3. Du ser helrym ut gumman, har oxå testat en sån där fast gul men den satt inte så bra på mig:)Kram kram

Kommentera