Världens mest spontana knytiskväll blev det när jag, Tobe, Jonna, Micke, Nicke, Kicki, Pålsson, Ullis, Jeanette & Jens smaskade på god mat hemma hos oss.
När vi var mätta på gränsen till kräkfärdighet (iallafall jag) drog vi oss till Pildammsparken där Svenska Akademien fetade bas mellan träden.
Det var stjärnklart och mina små tassar stampade takten medans kärlekssoldaterna flög omkring på scen. Jag hittade en oöppnad folköl vid mina fötter som vi delade på, en timme senare var kvällen slut och alla åkte hem till sitt.
Strax efter midnatt: Nykter, trött och mycket nöjd.

Antal steg, danssteg inkluderade: 15 326 stycken.

En reaktion till “Valborg Schmalborg

  1. Damn it. mitt stegande går (haha) inte så bra. Valborg och allt, och mina steg: 6958. Det är fasen i mig inte bra. Jag tror vi valde fel när vi gick til folkets park istället för pilis. Samt dessutom struntade i KB på natten för dans dans dans. haha.

Kommentera