Klockan har just slagit lunch och min stegräknare är uppe i över 7 000 steg.
Förutom att skryta med detta vill jag även få fram hur himla bra man kan se vad lite man rör på sig vissa dagar. Nu hade jag en tandläkartid kl 9 i morse, och efter den gick jag runt en sväng på stan innan jag gick hem, därav antalet steg. Hade jag varit ledig hade min dag säkert spenderats framför datorn som så ofta annars.

Om man pillar lite mer på Silvan ser man att jag gått 4,77 km (eftersom mina små taxben tar ett kliv på drygt 65 cm) och att jag då har bränt 271 kalorier.
Om man går en halvmil extra per dag i ett år ger det en liten promenix på 182,5 mil. Det är typ som hem till Näsåker och 60 mil till. Långt sa Bill.
Det är roligt att så många är med på min utmaning.
Förutom Erika och Sofie så har Ramona och Elin sagt att de ska köpa varsin stegräknare och Ullis ska leta fram sin också. Ett jävla rännande med andra ord.

5 reaktioner till “Me love Silva

  1. [p]Whether in formal [url=http://www.ukllouboutinshoes.co.uk]christian louboutin pumps uk[/url] or informal social accasion, you can see the Christian Louboutin . The coupon for the January 13th deal is 15% off a Chocolate Chrisitian Louboutin , with the required flatbread purchase . Christian Louboutin's line of luxury shoes was motivated by the bedecked showgirls he saw perform in variant Parisian [url=http://www.ukllouboutinshoes.co.uk]christian louboutin uk[/url] clubs . Both shaped the distinctive features of louboutin boots and Christian [url=http://www.ukllouboutinshoes.co.uk]christian louboutin shoes outlet
    [/url] Louboutin boots are well known Signature red sole and high heel . And the most important: [url=http://www.ukllouboutinshoes.co.uk]christian louboutin shoes uk[/url] select only for comfortable shoes, dressy but not too trendy because that茅聢楼忙陋職 the type of shoes that will continue to be used by you . Arrive together with the well known christian louboutin cheap

    Regardless if you are looking for brand spanking new inspirations or simply not likely, christian louboutin may give greatest sensation . In fact, the charming may cost you a lot of money . Some of these ladies have found a trick to owning this fashionable European brand at costs they can pay for by buying wholesale Christian Louboutin [url=http://www.ukllouboutinshoes.co.uk]christian louboutin wedding shoes uk[/url] shoes.[/p]

  2. Jag låna ut min stegräknare till Hoppledaren igår o så gick han o tappa den 🙁 Måste köap ny, snarast!! Puss

  3. Du som är en fattig student får väl gå hem:)Det kanske blir en trevlig semester.

Kommentera