Nu tror jag att jag har lagt in Google Analytics på bloggen. Jag skriver tror, eftersom det tar 24 timmar innan fakta uppdateras, så vet, det gör jag först i morgon.
Jag har lyckats få typ hela min klass – inklusive lärare – att tro att jag är teknisk över genomsnittet, men detta är bara buffel och båg. Efter snart två terminer blir jag fortfarande förvånad över att höra ”jag vet inte men fråga Mirijam” när vi sitter och jobbar.
Jag kan ingenting om någonting, det enda jag är helt 100 på är att saker och ting sällan sprängs om man trycker fel knapp.
En trillion knapptryckningar senare brukar skiten funka som den ska, och jag är nöjd. Den här analyticsgrejen var iof lite jobbig för man skulle in i html-mallen och lägga in sin kod före det ena och efter det andra och om det kanske blev fel så skulle man spara hela bloggen i en särskild fil så inte allt försvann och blev fel.
Men allt ser normalt ut, det funkar att lägga in inlägg och det står tar emot information när man går in och kollar sin statistik (so far har ingen besökt mig, men det är lögn för jag har till och med fått en kommentar!) så det funkar nog.
Ska bli spännande att se hur folk hittar hit, Ullis såg att hon hade väldigt många besökare som Googlat på Warsawa på sin blogg.
Vem hittar mig? Och varför? Svaret kommer om 24 timmar.

Jag är trött och har bara gått ungefär 40% av dagens 10 000 steg. Sorgligt. Får väl ta en promenad efter maten istället för att gå och dricka öl med Tobe och grabbarna.

2 reaktioner till “Analyze this

  1. När man ska lämna komentarer uppför sig min dator som det kan komma in ”virus”. Kommer upp en liten sträng ruta som undrar ”Vad håller du på med egentligen”. Men jag visslar lite och trycker bort den lilla jobbiga rutan genom att snabbt trycka på rödkrysset. Gör jag rätt?

Kommentera