I dag har jag gått på stan. Puh. Högsommarvärme och en trillion småtjejer med barnbidraget i högsta hugg.
Först provade jag en miljard par byxor och fick provrumsångest de luxe.
Fy fan vad jag ser ut i håret idag: Nytvättat hår + kort frisyr = bajs. Dessutom känner jag mig fet.
Sen hittade jag två par byxor som satt perfekt och köpte dom, och då fick jag ångest över att jag egentligen inte har råd med sånt.
Sen tänkte jag skit samma & blev sjukt sugen på att sitta i solen i mina nya bralls, så jag ringde Cajo för en kaffedate. Den inträffar snart. Steg hittils: 10 624. Gå på stan is the shit.

Störigt i dag: Portkodsmöjängen har fått värmeslag och dött, så man måste ringa på hos grannarna så dom kan släppa in en i huset. Som grädde på apan har hyresvärden semester och kommer åter på måndag. Det kommer bli en spännande helg.

5 reaktioner till “Townwalk

  1. Hmm börjar bli lite smått inspirerad av det där med stegräknare… jag har nämligen börjat räkna antalet steg jag går 😉 kram på daj!

  2. Jag ha varit på stan idag o inhandlade ju då ens tegräknare.. Men jag e bara uppe o 6739 steg än så länge idag!! Men ska snart gå till affären o då blir de några steg till 🙂 Kram

  3. Ja det är värre här uppe i skogen. Så lagom kul att ströva lägst riks 90. Man kan ju välja att klafsa runt med gummistövlar i skogen och riskera att tampa ner sig i någon driva på nord sidan:)

Kommentera