Finns inte mycket som slår att catcha up med en god vän över en middag på en uteservering i sina nya brallor (den felsyftningen var så skoj att jag låter den stå kvar…).
Världens största kaffe att ta med till parken, sen vidare snack i kvällssol och titt på små ank- & gåsbäbisar. Wunderbar.

Antal steg: 19 195. Damn!

6 reaktioner till “Cajokväll

  1. Herregud… du har fått mig att önska mig en stegräknare i 25-års present… vart är världen på väg?!?

  2. Helt crazy va du måste gå mycke, men de e bra!! Beach 2007 närmar sig!! 🙂KRAMPS. Jag fick bara ihop lite mer än 9000 steg igår, men då hade jag den bara halva dagen typ.. Ska jobba på att komma över 10 000 steg idag!! DS

  3. Jag ska minsann införskaffa en stegräknare jag med. Tror det blir en del när jag går fram och tillbaka på tågen dagarna i ända. Men det återstår att se! Ses på klubben i helgen hoppas jag!Kram

  4. oh my! du är ju helgalen. Själv har jag knatat ihop så mycket som 13560 fram till nu, är faktiskt ganska nöjd eftersom jag hade skola mellan nio och tre. Antar att ungefär hälften går bort dock efter två öl på ölcaféet nyss..

Kommentera