I dag har jag fått några nya fräknar på näsan, tre dagars extra jobb i juni och en ny tröja.
Vidare har jag och Tobe blivit bjudna på middag hemma hos Gabbi och Jerker.

Det här med stegen är verkligen ingenting man fixar på en dag med mitt schema, såvida man inte tänker på det.
När vi kom hem från G & J var det bara att dra på sig träningsbrallorna och ge sig ut och spatsera eftersom lilla Silva visade på lite drygt 7 000 steg. Då hade jag ändå gått runt en del i Skurup, så det känns med andra ord som att mysteriet med den slappa kroppen är löst.

Idag: 11292 steg.

2 reaktioner till “Heldag i Skurup

  1. smart att använda bloggen som stegdagbok. Då kanske man blir mer pepp – eller?? Kolla mitt svar till ditt inlägg i min blogg.nu!

  2. Skratta du bara.. Snart sitter du där själv utan internet, med ett papper från kommunistisk ungdom i handen, ingen glass frysen, skoskav, en utnött silvia, täppt näsa och en halvskriven artikel om Signes hunddagis.

Kommentera