Ett gäng med sjukt jävla megabra saker i dag:

  • Fick en kanonpresent av morsan, en hel fet bok om tidningsdesign. Helt fantastiskt!!! Tack mamma, du är bäst!
  • Release me med Laura Sweden. Ni vet den i reklamen där späckhuggaren dyker i sin lille bassäng bland annat? Underbar låt! Repeat på iTunes och lurar på så den underbara rysrösten tränger ända djupt in i hjärnan.
  • Dagens BodyBalancepass. Jag är vig, smidig och snygg. Typ. Kommer bli om inte annat.
  • Min Silva Pedometer Plus. Det var inte så lätt som jag trodde att få till 10 000 steg. Var tvungen att gå en låååång omväg både till och från gymmet för att få till det. Men den fick mig att inse hur stillasittande det faktiskt är i skolan.
  • Fick en låda smörjiga smörjor från Yves Rocher med posten. Med en räkning som ska betalas typ i höst. I love i höst.
  • Jag ska jobba fem pass nästa vecka, onsdag till söndag!!! Det betyder att juni är safe, fem nätter blir lika mycket pengar som CSN. Toppen sa Bill, underbart sa Bull. Jag kan inte göra annat än att instämma.
  • Solen skiner, det är tusen grader varmt och stan blir grönare för varje dag.
  • Trots ovanstående håller sig min allergi i shack.

Antal steg i dag: 10 198 stycken.

Kommentera