Klockan är snart läggdags (nåja, 19:15 är kanske lite väl tidigt, men ändock, dagen börjar gå mot kväll) och jag har bara gått 6091 steg. Usch.
Dessutom läste jag att 10 000 steg per dag är grymt för att hålla sig i form, men att 13 ooo steg är det optimala om man dessutom vill loosa ett par kilon. Och det vill man ju allt som oftast.
Så det är bara att sticka ut och knata nu.

Bra saker i dag som det ska uppdateras om senare: Present från mamma och extrajobb.

En reaktion till “Damn!

  1. Idag kom det in en chafför på jobbet (ja, jag ser tonvis med långtradarchaffisar hela dagarna) med sin hund. En 14 mån gammal staff!! Uuuuuursöööööööt…. Och jag tänkte genast på dig, du hade blivit störtkär! Om jag skickar honom på en körning till Malmö, ska jag be honom ringa dig då så du får gosa med vovven? 😉

Kommentera