Jag har ju fan helt glömt bort att skryta ihjäl mig över nya numret av Gässlingen.
Gässlingen är – för er som inte vet det – fallskärmsklubbens klubbtidning. Den har de senaste tre somrarna knappt existerat, men nu har jag återuppväckt den.
Jag började med att göra om formatet, från liggande A4 till liggande A3.
Hepp, liknade genast mer ett magasin än en liten PRO-bilaga! Snyggt som satan. Sedan så har jag placerat mig själv både på omslaget och på sidan två. Mina fifteen minutes of fame.
Dessutom har jag faktiskt försökt använda alla mina redigerarkunskaper, all min kreativitet och hyfsat mycket tid (det är ändå ideellt) i arbetet med att få fram en snygg tidning.
Med tanke på att jag redigerade alla tolv A4 på min lilla mac med 12″-skärm är jag mer än nöjd. Det kunde dock ha varit bättre, jag kunde ha lyckats skriva ut sidorna åtminstone en gång, för att korra, och jag kunde haft ett eget Adobe (inte Cloettas) som hade alla mina typsnitt.
Nu bytte den (den = Adobe destiller) helt enkelt ut mina typsnitt till något helt annat, vilket har lett till att mina bildtexter och bylines ut som om någon har spytt i en gammal skrivmaskin och sedan långsamt hackat sig igenom sidan. Synd.
Men vad fan, den som klagar blir utan och det är ändå den snyggaste tidningen ever so…
Och dessutom så gjorde tjejen i tryckeriet fel, så jag fick hela blaskan i färg (inte bara omslaget) och dessutom på snyggpapper i glansig kvalitet. För samma pris. Yey!
Jag känner mig lite som Ebba von Sydow faktiskt, med min alldeles egna tidning. Var vänlig notera ironin. Tack.

Imorgon ska jag till klubben och packa tandem och dela ut tidning. Jag ska även lufta flipflopsen för första gången i år, ha kjol, samt skaffa mig en sjuhelvetes bränna. Lovely.

3 reaktioner till “Skryt skryt skryt

  1. hej där! Mycket trevligt att träffa er i helgen! Hoppas vi ses snart igen 🙂 Bläddrade igenom Gässlingen, snygg utformning!! Vilket program använder du?? Antar att det är ngt av Apples gudomliga program, don´t´u love MAC?? I do!!

  2. Jag med vill! Men sen såg jag ett totalförnedrande inslag på americas funniest homevideos där en man ville och ville hoppa men sen uppe i luften började gråta som ett barn och skrek att han inte vågade, så de fick ta ner honom med planet igen. Vill inte uppleva samma och väljer därför att stanna nere från början, haha.tack för länken!

  3. Jag hatar dig för att du hoppar fallskärm 🙁 JAG VILL OCKSÅ! Men jag vågar inte för jag är sjukt höjdrädd…och om jag vågar så är jag rädd att kissa ner mig, eller ännu värre.. Har du hört talas om någon som gjort det? :/

Kommentera