I dag var det två år sedan jag och Tobe blev ett par.

Det firade vi med att Tobe spelade innebandy och jag åt smaskig middag med Helena. Och sen kom Staffan förbi en sväng.
Mysigt.

PS: Vi kommer hitta på nåt skoj om ett par helger när vi är lediga. Men visst fick jag beauty blommor?

9 reaktioner till “Dos anôs

 1. 😀 Aow! En tandpetare i ögat! Du har nästan rätt! Men grejen är att jag tittade på americas funniest videos när jag käkade middag, sen lät jag tv’n vara på när jag lyssnade på lite musik vid datorn!Jag har inget emot hästar, jag har till och med suttit på en häst, två gånger, och jag har bildbevis. Fast det beviset är hyfsat konfidentiellt..

  Gilla

 2. Mycket trevliga blommor. Har läst lite av din blogg (måste ta mig tid att läsa mer) och kom just på att även om jag kommer att bränna ut mig som lärare (snarast enligt pojkvännen) så får jag iaf mer i pension är du. :-SDet gäller att hitta glädjeämnena i livet, eller hur?! Dessutom var det nån som sa att ”den enda sanna glädjen är skadeglädjen”.Hoppas ni får ytterligare trevliga år tillsammans.

  Gilla

 3. Fina blommor, bra pojke.Men nu måste jag ju läsa igenom hela bloggen igen för att lägga kommentarer! Går jag inte till jobbet i morgon heller blir det projektet för onsdag. Men jag tror jag ska ta mig dit.På blogger kan du ställa in att du får ett mail varje gång någon kommenterar. Kanonbra tycker jag!Kram

  Gilla

 4. Oj, inte mer, i positiv bemärkelse. Inser att vi inte känt varandra så länge o ändå känns det som jämt. Det är ett gott betyg! Oj, nu var jag sådär positiv igen, men det får jag vara i detta fallet;)Kram på dig vännen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s