…en del lustiga jobb man inte trodde man behövde utbildning för.

Du har akademisk examen med minst 40 poäng i arkivvetenskap och erfarenhet från arkivarbete.

Allvarligt talat, arkivvetenskap? På riktigt?

4 reaktioner till “På ams.se hittar man…

  1. Jag är hemma från jobbet och är sjuk idag, så jag har ägnat förmiddagen åt att läsa din blogg, den gamla alltså. Alla 1½ åren. Oj vad du är rolig, och skriver bra!! Jag tänkte kommentera på flera ställen, men jag fick påminna mig själv om att det är dryga året gamla händelser jag läser om. Hoppas allt är bra och så, och att det inte dröjer allt för länge tills vi ses!KramPS, jag ringde sjukhuset idag men skulle återkomma en vecka efter mens. Knölen var kanske borta tills dess trodde sköterskan.

  2. Jag har två vänner som är arkiverare 🙂 They love it!Det är drygt nu// u 🙂

  3. Mirre, det kommer att fixa sig för dig. Du är bra. Och det kommer nog att fixa sig för mig också bara jag får min datamaskin med till Paris. Vill du komma hit på den dära fikan i morgon måndag?

  4. Jag tror 35 av de poängen är kurser i att hantera depressioner som uppstår vid arkivering.Näsåker, tufft! Halva jag är från Härnösand, den andra halvan är från Östersund.

Kommentera