Inte för att jag är helt 100 på vad dymmelonsdag betyder, men jag vet att det var något de sysslade med i Bullerbyn. Om jag inte minns fel så satte man lappar på ryggen på varandra, där det stod typ ”jag är en stolle” eller något annat skojfriskt.
Jag har också ett minne av att Lasse (eller vem det nu var) blev ilurad att skrothandlaren var en stenhandlare som betalade dyrt för gråsten, så han gick runt och plockade ihop en säck med stenar och blev utskrattad. Fast det kan i och för sig ha varit 1 april.

Anyway, denna dymmelonsdag (nu blev jag fan lite osäker, men jag tror att det är dagen före skärtorsdag) har vi i alla fall rivit väggar, tak och golv i Tobes föräldrars sommarhus i Böda. Det pyttelilla köket ska tillsammans med sovrummet bredvid bli ett enda stort kök.

Så här såg det ut i början på dagen:

Och när vi var klara så här:


Men eftersom det är drygt 100 meter till havet (jag vet, det är så jävla lyxigt!) så tvingade jag ut karln på en romantisk hålla-handen-på-stranden-promenad & posera lite i det vackra vädret.

Två fetton från barbafamiljen på tur.
Notera särskilt mina höfter och Tobes lilla skalle.

Finfint sa Bull, schysst utsikt sa Bill.

Oj vad man blir törstig när solen skiner.

2 reaktioner till “Dymmelonsdag: resumé

  1. Hahaha ”pinn-head” och ”big hipps”På tal om big hipps så har nog mina hipps blivit lite större. Nature is fantastic!KRAM // u 🙂

  2. Hallå där snyggingar. Det ser skönt ut det där, har du lov nu alltså? Jag med – två veckor. Ra-ta-ra-ta-raaa! Det är hur nice som helst, och det bästa är att jag ska ut och resa och ha det skönt. Miss you guys, njut av vårsolen och Öland!

Kommentera