Bland det första jag ska köpa när jag börjar tjäna pengar är en extern dataskärm, det är fan bajs att sitta och redigera på en 12″!
När jag satt hos frisörskan i går lade jag märke till att jag blivit ännu mer rynkig runt ögonen, tro fan det när man sitter och kisar typ jämt.

5 reaktioner till “Redigeringsrynkor

  1. Nackdelen med en ny och fin kamera: den är skoningslös. Har upptäckt en massa nya rynkor genom bilder på mig själv. Jag vill inte!!!

  2. Japp, det är livet som gjuter in dom.Det är runt ögona dom syns först.Sen sprider dom sig långsamt över hela ansiktet.Och som ett brev på posten dyker gäddhänget upp eller rättare sagt ner.Hänger där och dallrar./ Kram

  3. De e fint me rynkor tycker jag. Ju mer rynkor ju hårdare liv o mer har man varit med om.. Rynkor= Upplevelser 🙂

  4. Varför tror du jag gick till optikern in the first place?1. Man kisar mindre när man har glajer.2. Man ser smart ut i /rätt/ glasögon.3. Glasögon döljer en del.Ibland har man ju som vi vet ingen makt över glasögonvalet men det får man leva med.

Kommentera