Jag har ätit äpple i dag!

Nu kanske ni undrar varför jag är så exalterad över denna lilla fruktstund, men ta då och beakta att det var 2,5 år sedan jag blev allergisk mot typ allt i hela världen och således inte intagit denna delikatess med stort D sedan dess. Förhoppningsvis innebär dagens äppelpäppel att jag blivit frisk från min allergi, stressläkaren sa att det kan försvinna av sig självt, precis som det kan komma snajpandes när man minst anar det. Hoppas hoppas! Annars blir det en vår från helvetet, som de tre senaste.
Så här söt var jag när jag skulle skriva inträdesprovet på Skurup:

Jag vet, jag ser för-jäv-lig ut! Det är fan fortfarande ett mysterium för mig att jag blev antagen.
Men tillbaks till allergin; i år kanske jag kan få vara hyfsat normal och till och med använda mascara innan midsommar. Hooorray!
Annat bra i dag är att jag tagit ut mina nya vårskor på en promenad i parken. Min nya fina 19:50-kronorsväska från H&M fick också följa med. Och Tobe så klart.


Mer fantastiska saker denna soliga lördag (utan inbördes rangordning) är följande:

  • Jag har varit på bodypump och lagt på tyngre på alla vikter!
  • Jag har lagat mina två (!) par favoritsolbrillor. Yey!
  • Jag har städat bland alla tidningar och magasin.
  • Jag har beställt bilder från Pixcount.

Kom igen nu, ös på! Det är bara två månader kvar till sommaren, och jag tänker i alla fall inte ligga i vassen!


Min bodypumpinstruktör peppar ett gäng slutkörda brudar.

6 reaktioner till “Äppel Päppel

  1. Hej!Nu ska vi se..Varför intervjuade du hunden matte?Gillar du hundar mer än katter? (antagligen)Svaret på dina frågor:Eldade du upp björkarna efter att du fält dom, eller fällde du dom efter att dom brunnit upp?Svar: Eldade upp grenarna osv, men inte själva huvuddelen av trädet, för det sågade jag upp och klöv, vilket jag också har en bild på kom jag på, tror jag. Det tog hela sommaren faktiskt eftersom jag hade en vedklyv för barn.Alternativt: Ser jag illa eller har det brunnit bakom dig på coolbilden ?Svar: Det brinner! Det gav lite effekt i bilden måste jag hålla med om. ”Skogsarbetare mitt i eldhav” ska jag kalla bilden!

  2. Hey, du och min mamma har nästan likadana solglasögon! : )Ska hålla tummarna för att din allergi är putsväck, det ju toppen att kunna mumsa äpplen obehindrat. 2,5 år – det är ett tag det. Kan tänka mig att det var ett tokgott äpple?Håll ställningarna hemma på gatan, will you?Puss

  3. Rätt inställning gumman, träna:) Själv så har man en stukad fot, morr, men men, på söndag ska jag göra årsförsta no matter what.. Puss puss

Kommentera