Jaha ja, då är man ofrivilligt ledig i 10 dagar.
Hm, jag undrar sa flundran vad man ska ta och hitta på? Öland är ju en idé men jag vill inte sitta isolerad på en öde ö när Bebben kommer. Och jag vill fortfarande kunna träna på mitt bästa träningsställe, har varit helt f r u k t a n s v ä r t lat den här veckan, har inte tränat sedan bodupumpen i måndags (som Tobe fortfarande har träningsvärk ifrån…) men det ska det banne mig bli ändring på i helgen!

Är ganska trött efter den här veckan som reporter.
10–18 är rätt bra tider att jobba, men 19-04 är ändå favoritpasset hittils. Jag hinner mer på de timmarna mellan sömn & jobb då, än på de mellan jobb & sömn när jag jobbar dagtid.
Å andra sidan får man göra helt fantastiska saker när man jobbar dag, som att åka ut på landet och klappa djur på soldränkta hästgårdar.

Foto: Martin Karlgren

3 reaktioner till “Påsklov, why oh why?

  1. Frågor som genast dyker upp i mitt huvud är:Vad heter hunden?Är den snäll?Är det din?Är hunden och katten kompisar?Vad heter katten?Är den snäll?Är det din?Är katten rädd för hunden eller är den avundsjuk för att du bara klappar hunden?

  2. Jag blir väldigt rörd… Så här tycker jag! Bebben verkar liksom ta sin tid(kör redan sitt eget race och vill inte alls ut när mamma vill :)Jag har bokat helgen men h-n kommer väl inte förrän efter påsk 🙁 Åk till Öland! KRAMAR // u 🙂

Kommentera