jag är en riktig sucker för ordning och reda.
Jag får ångest om mina saker ligger slarvigt och oorganiserat, som när typ hela veckans post ligger i stora högar, genomkollat men icke-sorterat.
På¨grund av detta har mitt iTunes orsakat mig mycken smärta, då all nedladdad (hrrrm) musik inte alltid kommer med a) Låtnamn b) Artist c) Album.

Det kanske står !The Levellers – Sell out” i raden för namn, och då blir det helt fel för man kan inte organisera det i artistordning. Hittils har jag inte förstått hur man ordnar detta, alla sätt jag prövat på är fel (med min kokosnöt).
Tills i dag! Nu har jag suttit och gjort så fint så fint, med versaler, gemener, artister och album på rätt plats. Mycket bra. Att jag kunde använt de 2,5 timmarna till något mer kreativt som syntes och märktes utanför min skalle ska jag strunmta i.

Nu låter det som att en galen amerikan håller på att slakta ett djur (och sin framtida karriär) på tv. Måste dra.

En reaktion till “Organisera mera

Kommentera