Jag har inga problem med att vara på gymmet.
Jag vet att jag inte är klenast, tjockast eller har fulast träningskläder. Och även om så hade varit fallet – jag hade nog inte brytt mig, jag har varit där tillräckligt många gånger nu för att det ska kännas lite hemtamt.
Däremot så är jag nog blekast på hela stället. Jag har inte varit i närheten av vare sig charterresor eller solarier sedan förra sommaren.
På pumppasset i måndags när jag i smyg stod och spanade in de andra trettio personerna som svettades i takt med mig så insåg jag: Jag är verkligen blek. Och inte bara blekblek utan typ ljusblå.
Nu ska jag sola.

4 reaktioner till “Solbränd och stark som ett A4-ark

  1. Åk på semester utomlands (dock inte Kap Verde!!), sola, bränn dig, flaga, sätt dig i en fallskärmsbastu och hör sedan kommentarerna hagla… 😀

  2. Jag kom till samma insikt i simhallen idag. Ansiktet har fått sin del brun utan sol, men övriga kroppen…aj då! Spökigt! Fördel med vintern, man kan skyla sig, rackarns att det blir vår nu så att man måste klä av sig.

Kommentera