Eftersom jag höll på att dö efter mitt första pump-pass för tre veckor sedan, och inte dog alls lika mycket på pass nummer två, så blev jag lite crazy i går, på pass nummer tre.
Om ni inte ökar vikterna ibland så blir ni inte starkare, frustade ledaren och jag lastade på några extra kilon på stången. Det var ju ändå mitt tredje pass. Döh.
Döm om min besvikelse i morse när jag klev upp (kl. 13 eftersom min dygnsrytm fortfarande är inne på att jobba natt) och kunde gå helt normalt. Inte nöjd.
Eftersom jag saknade träningsvärken och har tänkt prova alla pass som finns på mitt träningsställe så gick jag på pilates i dag. Det var inte så jobbigt.
Vissa saker var lite jobbiga, som en grej när man skulle ligga på rygg och sträcka upp ena benet i 90 grader och sen vika ut och tillbaks och… äsch, man tränade i alla fall framsidan på låret, typ uppe vid ljumsken. Jävligt jobbigt.
Men resten var en bit kaka, man låg mest still och tänjde lite och sprattlade med ett ben hit och en arm dit och andasin andasut andasin andasut.
De musklerna som jobbade mest var nog de som styr min gåshud.
– Tråkigt! Skrek jag när jag kom hem och slängde träningsväskan i hallen.
– Vi kan åka på en gång, jag behöver inte duscha efter det här passet.

Nu ett par timmar senare är jag inte lika kaxig. Det har hänt något med mina lår. Det gör ganska ont faktiskt. Och det blir bara värre och värre.

3 reaktioner till “Värk

  1. Från en som inte tränat på flera dagar: Ska du jobba i natt? I så fall ses vi för jag ska, med början 16.30.

  2. En bodybuilder är född ”hänvisar till Bodypumpen”. Pilates och yoga ”du måste ge det mer tid” för att kunna uppskatta. Konstigt att inte tränaren berättade det. Ge inte upp! // från en som tränade spinning igår…

Kommentera