Om hundra år (nästa fredag) får jag pengar från CSN.
Då ska jag köpa vingar för pengarna, så länge jag slipper beställa dom från Accessora, för där måste man beställa för minst 200 kr förutom frakten.
Ockrare, jag vill fan bara ha vingarna för 49:-, hit med dom!

Jag ska också köpa skor på Skopunkten.
Skopunkten skulle nog kunna vara gudinnans gåva till Mirijam.
I min skogarderob gå kvantitet går före kvalitet, som de flesta vet. Och man kan aldrig ha för många par sneakers (nu hör jag en liten irriterande röst i bakhuvudet som tycker att jag har tillräckligt med skor – jag tror att det är Helena – men jag lyssnar inte).


Dessa skor ska inhandlas:

Nu hör jag den där irriterande rösten igen, det är nog Tobe den här gången. Eller mamma. Nåväl.
Ett par vita och ett par guld. Och ett par svarta med klack. Och lack. Klart jag måste ha ett par lackklackar trots att jag aldrig använder annat än sneakers. Man vet ju faktiskt aldrig när man blir bjuden på finkalas.

Och hallå? 500 riksdaler för alla tre?
Åtminstone för att fira att jag fått sommarjobb?
Tänkte väl det.

3 reaktioner till “Diggelo diggeley och vingar för pengarna

  1. Hehehe… Det ska vara för att fira ditt sommarjobb då 😉/Den lilla irriterande rösten

Kommentera