Jag har aldrig haft ett jobb som jag inte trivts på. Jag har heller aldrig haft ett jobb jag tyckt om.
Antalet arbetsplatser jag varit anställd på är hur många som helst. Jag har haft 23 adresser sedan jag flyttade hemifrån när jag var 15, antalet arbetsplatser är inte fullt så många men likväl… många.
I alla fall, på ingen av dessa arbetsplatser har själva arbetet varit det trivsamma, utan arbetskamraterna. Visst trivdes jag inom vården och på Securitas, men mest tack vare dom jag jobbade med.
Där jag praktiserar nu så trivs jag med allt. Det jag gör är sjukt kul och jag lär mig massor varje dag. Dom jag jobbar med är jättetrevliga och vi pratar och skämtar mycket.
När jag vaknar mitt på dagen och vet att jag ska jobba 19-04 så känns det bra. Inte stressigt, inte tråkigt, inte jobbigt, utan bra. Mycket bra.

För första gången i mitt liv så förstår jag vad folk menar med att trivas på jobbet.

2 reaktioner till “Praktikpanik – knappast! del 2

  1. Åh vännen, va kul! O jag måste säga att jag känner lite så jag också o vet hur härlig den känslan är. Fast ibland kan jag känna rena pissen att behöva gå till jobbet till alla ”jobbiga” barn.. För barn kan vara jobbiga även i mina ögon!!Hoppas du få bli kvar där, länge!!KRAM

  2. Gud vad härligt att känna så! Jag är så glad för din skull. Måste vara skönt att känna att du hittat rätt i livet!Kram

Kommentera