Nu har praktiken kommit igång och det känns hur bra som helst!
Jag var för visso inte särskilt nervös innan jag började, men det överträffar ändå mina förväntningar.
Ett sommarjobb här och jag blir lyckligast i världen!

4 reaktioner till “Praktikpanik? Knappast.

  1. Den där såsen till upphettad gravad lax. Mått, nja sånt sysslar inte jag med;) Lite creme fraiche, farinsocker, dijonsenap salt och vitpeppar. Värm o smaka av. det behövs mer socker än vad man kan tro. Lycka till. Pussen Kocken

  2. Det låter ju perfa. Håller tummarna för ett sommar jobb! Vi ses i morgon, hoppas jag 🙂Kramar // u 🙂

  3. Åh vad roligt, hoppas det går bra inatt och att det inte friläggs förmånga små ponnys där borta hehe. har du koll på hur det går för de andra?

  4. Kul att du trivs så bra på praktiken:) Ska försöka fixa kalenderna innan deadline eftersom vår tävlingschef håller på o flyttar o planerar tandem o vill tjäna pengar så får jag helt enkelt göra hans jobb.. Kram gumman

Kommentera