Tänk vad glad man skulle va´om man hade en liten Grisen som man kunde gå ut och leka med i snön. Vad underbart det vore!
Och vad synd det skulle va´om den lille Grisen när man jobbade så mycket att den fick vara ensam hemma massor. Det är bara att vänta tills man blir en sådan fantastiskt erkänd skribent att man kan frilansa hemma med liten Gris vid skrivbordet.
Det får väl ta tid. För Grisens skull.


The one and only original Grisen, Göteborg 2006

4 reaktioner till “Grislängtan och grissaknad

  1. My: Grisen är en engelsk staff som jag var dagmatte åt när jag bodde i Gbg. Egentligen heter hon Tessie men grymtade så mycket när hon sov att vi började kalla henne Griiiiiisen när vi ropade på henne. Underbar hund.Den översta staffevalpen har jag snott rakt av från Blocket.

  2. Hej!Jag måste bara fråga vad det är för en liten staff??Har ju en egen så då blir man ju så nyfiken 🙂otroligt fin den lilla grisen iallafall!

  3. Vill du krama en större variant av Grisen får du säga till. Vi åker gärna på utflykter söderut! 😉 Kram

  4. åh tänk att det finns nån som har samma starka längtan efter en staff som mig, jag brukas sitta på blocket och titta på staffar och drömma att en vacker dag så har nog jag oxå en!hoppas allt e bra annars!!!

Kommentera