Kollade lite på nyhetsmorgon och den sedvanliga skrapningen av trisslotten.
I vanliga fall står där någon trött pensionär som släpar fram ett ”jaha, tack så mycket” när de skrapar fram sina morgonmiljoner. Så var det inte idag.
Kvinnan var ganska ung, runt 35 år kanske. Hon vann 100 000 och började nästan gråta av glädje.
– Det blir en trip till Visby i sommar och så ska jag betala av lite skulder, skrattade hon.

Jag vet inte hur jag hade reagerat.
Tänk efter, man skrapar fram hundratusen, trehundratusen, två miljoner, hundratusen, en miljon och så hundratusen till.
Hade man inte blivit lite besviken?
Det hade ju varit fett med två millar till morgonkaffet? Nog för att min ekonomi är så körd i botten att hundra tusenlappar hade gjort underverk men ändå. Jag hade nog inte gråtit av glädje.
Men oj vad jag vill vara en sådan som aldrig blir besviken.

Ps: Kära Gud, tro nu inte att jag INTE vill ha pengar, oavsett summa. Allt är välkommet. Amen

2 reaktioner till “100 000 kr

  1. Jag tro nog att jag ska bli skitbesviken först, sitta där o ha chansen på miljoner o bara få 100 000.. Men efter en stund när de sjunkit in så e man nog nöjd o glad ändå, 100 000 e ju inte heller!!! PUSSPS. Till alla pensioner som läser Mirijams blogg.. Om ni inte blir gladarae över pengarna, ge dom till behövande.. typ Mirijam!! 🙂 eller mig gå också bra.. Lämna ett meddelande här så hör vi av oss!! DS

  2. Hmm.. Tänkte visst fel där. Så här ska du göra!!Lägg in ett foto i ett inlägg på bloggen. Spara. Klicka sedan på fotot så det blir ett eget fönster och kopiera länken.När du loggat in och befinner dig på ”startsidan” så längst till höger står det Edit Profile. Klicka. Scrolla ner lite och lägg in länken i Photo URL. Spara.Nu kan du edit det gamla inlägget med fotot, om du inte vill ha det där t.ex. så kan du ta bort det, för det sparas ändå kvar på den URLen som du angett i Photo.Rörigt? Jag hoppas du fattar, annars får du hör av dig igen!/Bloggakuten (a.k.a. Sivan)

Kommentera